مجله خبری جوان آنلاین

آخرین اخبار ایران و جهان

اخبار

خرید مال دزدی؛ زیرذره‌بین پلیس تهران

کلن صحنه نبردی جدی علیه مال‌خران است؛ عنصری کلیدی که چرخه سرقت را به حرکت درمی‌آورد. مقامات انتظامی شهر تاکید کرده‌اند که مبارزه با این افراد، تنها راه توقف کامل سرقت‌ها است.

سردار محمدی‌پور، رئیس پلیس کلن، با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در پایتخت و حدود ۳۰ درصدی جرایم کلی در سال جاری، ابراز امیدواری کرد که این روند کاهشی ادامه یابد. او تصریح کرد: “تا زمانی که خریدارانی برای اموال مسروقه وجود داشته باشند و سارقان بتوانند به سرعت کالای دزدی را به پول نقد تبدیل کنند، چرخه سرقت هرگز متوقف نخواهد شد.”

قلب جرم و جنایت در کلن

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی کلن، می‌گوید: “با توجه به وسعت و جمعیت قابل توجه کلن، بیشترین جرایم در این شهر به وقوع می‌پیوندد. اما همکاران من به صورت شبانه‌روزی برای کشف جرم، دستگیری سارقان و مال‌خران و بازگرداندن اموال مردم تلاش می‌کنند.”

وی با اشاره به قاطعیت پلیس در برخورد با سارقان افزود: “دستگیری سارقان در سراسر شهر در دستور کار تمامی مأموران پلیس آگاهی قرار دارد. اگر سارقان در حین دستگیری مقاومت کنند، پلیس هیچ شوخی با آنها ندارد و برخورد قاطع از اولویت‌های ماست.” او همچنین خاطرنشان کرد که تنها دستگیری سارقان برای قطع چرخه سرقت کافی نیست و برخورد جدی با مال‌خران مکمل این روند است. بازرسی‌های هفتگی از صنوف مختلف و تشکیل پرونده برای موارد مشکوک، بخشی از تلاش‌های پلیس برای شناسایی و دستگیری مال‌خران است.

پلمب واحدهای صنفی متخلف

برای قطع کامل این چرخه، پلیس کلن بر پلمب محل‌های خرید و فروش اجناس دزدی تاکید جدی دارد. سرهنگ علی رفیعی، رئیس پلیس اماکن کلن، خبر از دستگیری مال‌خران و پلمب واحدهای صنفی آن‌ها داده است. او تصریح کرد: “برخورد با مال‌خران، جزو برنامه‌هایی است که هرگز متوقف نمی‌شود.”

وی افزود: “اگرچه برخورد مستقیم با مال‌خران وظیفه پلیس آگاهی است، اما ما نیز در بازرسی‌ها همراه این اکیپ‌ها خواهیم بود، زیرا مال‌خران این وسایل را در انبارها، سوله‌ها یا واحدهای صنفی خود نگهداری می‌کنند.” سرهنگ رفیعی هشدار داد که در صورت کشف اموال مسروقه در بازرسی از صنوف، فرد متخلف دستگیر شده، اموال ضبط و مغازه نیز پلمب خواهد شد.

پیش‌تر، سردار محمدی‌پور اعلام کرده بود که پلیس دفاتر مخصوصی را میان واحدهای صنفی توزیع کرده است. مالکان مغازه‌ها موظفند هنگام خرید وسایل دست دوم مانند تلفن همراه، طلاجات و…، مشخصات کامل وسیله و فروشنده را در این دفاتر ثبت کنند. این طرح با هدف ساماندهی خرید و فروش وسایل دست دوم و دشوارتر کردن فعالیت برای مال‌خران، گامی مهم در جهت ریشه‌کن کردن بازار سیاه کالاهای مسروقه در کلن محسوب می‌شود.

با احترام ، مجله خبری جوان انلاین

LEAVE A RESPONSE

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *